DONG GUAN MINGGUI Jewelry CO., LTD yaiku salah sawijining perusahaan asli Steel Jewelry. Kita padha didegaké ing taun 2004 minangka workshop perhiasan baja cilik. Swara taun, thanks kanggo pelanggan support pancet, kita wis Ngapikake ing Techniques & Manajemen & akeh minangka pabrik medium, kang njamin kita kang bisa kanggo kurban kita pelanggan karo produk kualitas apik ing prices competitive. Saiki, kita kudu watara 100 buruh karo liwat 10,000 designs Stainless SteelTitanium kisaran perhiasan saka kalung, dering, kalung, rentengan, anting-anting, liontin, cufflinks, klip dhuwit, rentengan tombol kanggo aksesoris baja charmsother cilik. pasar utama kita ana ing SouthNorth Amerika, Eropa, EastAsia Tengah. Kanthi taun pengalaman, kita supaya mesthi dadi sumber sing dipercaya saka OEM ing China.


Tampilan Online Chat!