Dong GUAN MINGGUI perhiasan CO., LTD mangrupa produsén asli steel Steel Jilbab. Kami diadegkeun taun 2004 salaku workshop perhiasan baja leutik. Leuwih taun, hatur nuhun ka konsumén rojongan konstan, urang geus ngaronjatkeun téknik & manajemen & tumuwuh sakumaha pabrik sedeng nu ensures kami keur sanggup nawiskeun konsumén urang jeung produk kualitas alus dina harga kalapa. Ayeuna, urang gaduh sakitar 100 pagawé kalawan leuwih 10.000 desain of steel SteelTitanium Bulan perhiasan tina pinggel, cingcin, necklaces, ranté, anting, pendants, cufflinks, klip duit, ranté konci pikeun asesoris baja charmsother leutik. pasar utama urang téh di SouthNorth Amerika, Eropa, EastAsia Tengah. Jeung taun pangalaman, kami jadi yakin janten sumber dipercaya anjeun OEM di Cina.


WhatsApp Online Chat!